Archief nieuwsbrievenOver de bakker, het broodje en het gevaar ...
Er gaat geen dag voorbij dat een bakker geen broodje verkoopt. Ze gaan als, laten we zeggen, warme broodjes over de toonbank. Als we dat vertalen naar uw situatie: u bent de bakker, de broodjes zijn samenwerkende prefab betonlateien. Bijna elke bouwmaterialenspecialist heeft deze producten op voorraad. Vaak zelfs ruime voorraad; het zijn ‘hardlopers’ binnen uw assortiment.
maart 2009 Lees verder >


NIEUW: isolerende kantplank, helemaal naar úw specificaties!
De nieuwe kantplank van Nehobo is kantplank en isolatie in één. Deze kantplank kan een flinke besparing realiseren dankzij de gecombineerde functie en het verwerkingsgemak.
februari 2009 Lees verder >


Stalen borstweringssteun verbeterd
De stalen borstweringssteun van NeHoBo is flink verbeterd. Zo vangt de vernieuwde borstweringssteun bouwtoleranties veel beter op én is deze veel flexibeler ten aanzien van afwijkingen in maatvoering. De koppeling met de afdekband gebeurt nu met een beugel en een draadeind; in de juiste positie fixeren van afdekbanden wordt zo een stuk eenvoudiger.
Daarbij geven traploos verstelbare spouwankers optimale vrijheid ten opzichte van de lagenmaat. Overigens kunt u nog steeds kiezen uit 3 bevestigingen: met kop-, kop-/voet- of voetplaat.
27-02-2008 pdf 296kb Stalen borstweringssteun verbeterd