Nieuwsbrieven

Meerwaarde met meer waarde
Wij snappen dat opdrachtgevers niet zitten te wachten op een bedrijf dat alleen maar produceert en levert. In de steeds complexere bouw is het voor toeleveranciers zaak om met opdrachtgevers volwaardig te kunnen meedenken, op alle fronten.
december 2009 Lees verder >


I have a dream: zou het niet mooi zijn als ...?
... verschillende prefabbetonproducten binnen één gevel/gebouw perfect op elkaar aan zouden sluiten? Zowel qua vormgeving als qua maatvoering? Droom niet verder: die producten zijn er!
september 2009 Lees verder >


Meer over mortels
Nehobo is als fabrikant van prefabbetonproducten bekend in de hele bouwwereld. Als leverancier van mortels om al die verschillende producten in evenzoveel verschillende situaties op de juiste wijze te kunnen verwerken, ligt dat misschien wat anders.
augustus 2009 Lees verder >


Nehobo gaat op vakantie
Net als u is Nehobo aan vakantie toe! Dat gaat gebeuren tijdens de bouwvak zoals die is vastgelegd voor de regio midden. Concreet komt dit erop neer dat we vanaf vrijdag 24 juli t/m vrijdag 14 augustus 2009 niet bereikbaar zijn (weken 31, 32 en 33).

En over regio’s gesproken, hierbij treft u het actuele overzicht aan van onze medewerkers die de verkoop, de productinformatie en de technische advisering verzorgen, alsook (waar toepasselijk) de regio’s waarvoor ze dit doen. Wel zo handig!
juli 2009 Lees verder >


Van klein naar GROOT
Nehobo is groot geworden door een klein product, de staltonlatei. Van lieverlee kwamen daar allerlei ander prefabbetonproducten bij. Tegenwoordig zijn we dé Nederlandse specialist in klein standaard prefabbeton, met de bouwmaterialenhandel als speerpunt. Wat klanten van diezelfde bouwmaterialenhandel wellicht nog niet weten, is dat Nehobo ook sterk is in grote prefabbetonproducten. U moet dan denken aan trappen, bordesplaten, balkonplaten en galerijplaten.
juni 2009 Lees verder >


Een sterk verhaal?
Van oudsher associeert u Nehobo wellicht het sterkst met prefabbetonproducten en Staltonlateien. Toch zijn we in gevelondersteunend staalwerk minstens net zo sterk! Een sterk verhaal? We dagen u uit! Neem contact met ons op, als u uw constructie wilt doorspreken en er met de hieronderstaande informatie en onze website niet uit komt.
mei 2009 Lees verder >


Er hangt iets in de lucht …
… en voor u het weet is de afdekband beneden. Kwestie van losgekrompen mortel. Oorzaak: spanningen die ontstaan op samenvoegingspunten van materialen met een verschillende uitzettingscoëfficiënt. Dit geldt ook voor beton en steen.
april 2009 Lees verder >